jv.wikipedia.org
2003200420052006200720082009201020112012201320142015201620172018
JanuaryFebruaryMarchAprilMayJuneJulyAugustSeptemberOctoberNovemberDecember
12345678910111213141516171819202122232425262728

Most active pages
February 2018

ViewsUsersEditsRevertsDiffVolumeSizeTitle
4.2 k2201073 kWikipedia:Bausastra Basa Indonésia - Basa Jawa
23310413.4 k7.3 k4.3 kWikipedia:Wiki Mrebawani II/Pambiji
1.1 k11-1341347.7 kWikipedia:Penyangkalan umum
2044337.2 k8.6 k7 kWikipedia:Wiki Mrebawani II/Pambiji/Juri II
6802302842 kWikipedia:Bab
65000Wikipedia:Gapura paguyuban
751331.6 k26 k1.6 kWikipedia:Pratélan tembung kang kaprah salah ing pangéja
751367.6 k7.7 k7.4 kWikipedia:Éjaan
42237.1 k6.9 k6.9 kWikipedia:Wiki Mrebawani II/Pambiji/Juri I
19272 k2 k2 kWikipedia:Pratélan tembung kang kaprah salah ing pangéja/S
38231.9 k3.3 k1.8 kWikipedia:Bak wedhi
16173 k2.9 k2.9 kWikipedia:Pratélan tembung kang kaprah salah ing pangéja/D
21171 k1 k1 kWikipedia:Pratélan tembung kang kaprah salah ing pangéja/N
15162.6 k2.5 k2.5 kWikipedia:Pratélan tembung kang kaprah salah ing pangéja/K
12152.9 k2.8 k2.8 kWikipedia:Pratélan tembung kang kaprah salah ing pangéja/P
16171.2 k1.2 k1.2 kWikipedia:Pratélan tembung kang kaprah salah ing pangéja/Ng
11141.3 k1.3 k1.3 kWikipedia:Pratélan tembung kang kaprah salah ing pangéja/M
12151.1 k1 k1 kWikipedia:Pratélan tembung kang kaprah salah ing pangéja/B
6131.9 k1.8 k1.8 kWikipedia:Pratélan tembung kang kaprah salah ing pangéja/Sesirah
1514881881881Wikipedia:Pratélan tembung kang kaprah salah ing pangéja/T
1416456456456Wikipedia:Pratélan tembung kang kaprah salah ing pangéja/R
1313619619619Wikipedia:Pratélan tembung kang kaprah salah ing pangéja/A
913350350350Wikipedia:Pratélan tembung kang kaprah salah ing pangéja/H
913315315315Wikipedia:Pratélan tembung kang kaprah salah ing pangéja/Ny
612398398398Wikipedia:Pratélan tembung kang kaprah salah ing pangéja/G
812350350350Wikipedia:Pratélan tembung kang kaprah salah ing pangéja/I
11414141Wikipedia:Gambar pilihan/2018 02
511445445445Wikipedia:Pratélan tembung kang kaprah salah ing pangéja/L
181205685 kWikipedia:Warung Kopi
411365365365Wikipedia:Pratélan tembung kang kaprah salah ing pangéja/C
211356356356Wikipedia:Pratélan tembung kang kaprah salah ing pangéja/Panuntun
511295295295Wikipedia:Pratélan tembung kang kaprah salah ing pangéja/J
411298298298Wikipedia:Pratélan tembung kang kaprah salah ing pangéja/E
411277277277Wikipedia:Pratélan tembung kang kaprah salah ing pangéja/O
6711-50501.1 kWikipedia:Kaluwihan duwé akun
411251251251Wikipedia:Pratélan tembung kang kaprah salah ing pangéja/W
611187187187Wikipedia:Pratélan tembung kang kaprah salah ing pangéja/Z
211-1.4 k1.4 k3.2 kWikipedia:Kadutan
411196196196Wikipedia:Pratélan tembung kang kaprah salah ing pangéja/U
11-762762294Wikipedia:Usulan pangreksan kaca
9200Wikipedia:Apa sing diarani artikel?
211424242Wikipedia:Artikel pilihan/2018 02
11-375375914Wikipedia:Anak kaca
311-6096091.6 kWikipedia:Sidhatan
3411-80805.4 kWikipedia:Sugeng rawuh
11-3063063.8 kWikipedia:Tutorial (Nata format)
11-3053053.4 kWikipedia:Pangreksan
511-4634632.5 kWikipedia:Pitakon
11-1621623.2 kWikipedia:Gumedhé
11-1461462.2 kWikipedia:Kiat
11-14014020 kWikipedia:IPA Basa Inggris
511-22422434 kWikipedia:Sumber pinercaya
11-71711.2 kWikipedia:Logo Wikipedia
11-63634.6 kWikipedia:Pamblokiran
11-6363821Wikipedia:Aja kasusahan déning aturan
11-5757631Wikipedia:Pranala pipa
11-49492.5 kWikipedia:Tag hak cipta
611-1041041.3 kWikipedia:Cithakan Wikipedia/BintangWiki
711-55552.6 kWikipedia:Kawicaksanan pangreksan
311-89896 kWikipedia:Pancapilar
611-39395.4 kWikipedia:Wikifikasi
Graphique des modifications February 2018
Graphique des utilisateurs February 2018
Graphique des espaces de noms February 2018